lauantai 17. joulukuuta 2022

Rakkautta lumihangessa

Vaikka sen tietää, että luonto on ihmeitä täynnä, niin silti se joskus pääsee yllättämään. Kuten viime vuoden marraskuun lopulla, kun metsäpolkua kävellessämme yhtäkkiä edessä olikin ihan selvä sydän. Miten hyvälle mielelle sitä voikaan tulla löytäessään rakkautta lumihangesta.


Ja sitten taas toisaalta se ei hämmästytä yhtään - kun on parhaassa seurassa parhaassa paikassa (Tutkittuja terveysvaikutuksia - metsä parantaa), niin onhan siinä rakkautta yllin kyllin puoleen ja toiseen. Olisikin suurempi ihme, jos sitä ei silloin löytäisi rakkautta jopa lumihangesta.

6 kommenttia:

 1. Voi noita ilmeitä ;) Mitä siellä mahdetaankaan miettiä !
  Ihan pienet jutut ovat usein niitä yllättäviä ilonaiheita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisivat olla sellaisia "joko saadaan mennä takaisin juoksemaan" ilmeitä. :D

   Poista
 2. Siinä se on, sydän <3. On aina jännittävää, kun luonnosta bongaa tuttuja muotoja, kuten sydämiä tai joskus jopa ihan hahmoja tai kasvojenkin piirteitä. Välillä joutuu kyllä käyttämään vähän mielikuvitusta niitä nähdäkseen, mutta tuo sydän on kyllä pläkkiselvä :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin bongailen hahmoja ja kasvoja monista paikoista, niiden löytyminen jotenkin ilahduttaa aina. :)

   Poista

Kiva, kun kävit, ja kiva, jos jätät vielä kommentin jälkeesi - vastailen niihin mielelläni sekä uudemmissa että vanhemmissa teksteissä. :)

Blogitekstisuositus

Milloin siivotaan joulukoristeet pois?

Mikä on oikea aika siivota joulukoristeet pois? Kuinka kauan joulun jälkeen voi joulukoristeita vielä pitää? Saavatko joulukoristeet olla es...