keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Runokirja ystävänpäivälahjaksi?

Pidätkö runoista? Haluaisitko tutustua runoihin? Oletko  runouden ystävä? Puuttuuko kirjakokoelmastasi runokirja?

Tänään vietettävän ystävänpäivän teemaan sopivasti haluan lahjoittaa yhdelle blogini lukijalle, "blogiystävälle", mahdollisuuden tutustua Ulla Ollankedon runokirjaan Rakkaudella merkitty.

Olen kertonut kyseisestä runokirjasta enemmän kansainvälisenä onnellisuuden päivänä vuonna 2021, jutun pääset lukemaan täältä.

Ehkä se olet juuri sinä, jonka postilaatikkoon tämä ystävänpäivälahja kolahtaa?


6 kommenttia:

 1. Mikäli kyseessä on arvonta (?), niin mukana ollaan :) Kaikenlainen kirjallisuus on kiinnostavaa. Runoja ei äänikirjana varmasti tulisi kuunneltuakaan. Se vaatisi ihan paperikirjan.
  Hyvää ystävänpäivää sinulle ja koko poppoolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on sellainen se, joka ensimmäisenä sanoo, että haluaa, niin sille annetaan- huutokauppa. :D Laitetaan siis sinulle ystävänpäivälahja tulemaan. :)

   Poista
  2. Huutokauppa ;) Olipas tuuria! Olin ihan varma, että se sähköposti löytyy blogista, kun joku on välillä laittanutkin sähköpostia. Ei sitä ole kuten sanoit. Ei taida olla sinullakaan? En ainakaan näe.

   Poista
  3. Huutokauppa se on, joka kannattaa, vai mikäs se joku sanonta olikaan...

   Juu, ei näytä olevan nyt minullakaan sähköpostia esillä, vaikka joskus se on kyllä ollut. Mutta onneksi asiat hoituu. :)

   Poista
 2. Ihanaa, runot on kyllä niin lähellä mun sydäntä.
  Ihanaa ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että runot kiinnostavat ja että tämäkin kirja olisi ollut mieleen. :) Se voi olla, että joskus taas tulee tänne uusi kappale jaolle, kun tämäkin oli nyt toinen kerta.

   Poista

Kiva, kun kävit, ja kiva, jos jätät vielä kommentin jälkeesi - vastailen niihin mielelläni sekä uudemmissa että vanhemmissa teksteissä. :)

Mikäli kommenttilaatikko ei näy, se aukeaa klikkaamalla Lähetä kommentti -tekstiä.

Mitä seuraavaksi luettaisiin?

Viisi kivaa kesäretkikohdetta

Mikäli kaikki kesäsuunnitelmanne eivät vielä ole lukkoonlyötyjä, tässä muutama vinkki kivoista kesäretkikohteista Pohjanmaalle, Etelä-Pohjan...