torstai 16. helmikuuta 2023

#vainlapinkoirajutut

Mitä lapinkoirat tekevät talvella? No tietenkin piehtaroivat lumihangessa. Sitten ne piehtaroivat vielä vähän lisää lumihangessa ja lisää ja lisää. Bolognese ei ymmärrä tätä ollenkaan. Se ei piehtaroi ikinä missään, ei edes kesällä lämpimällä nurmikolla, jossa lapinkoirat muuten piehtaroivat siinäkin.Joskus sitä näkee piehtaroivia lapinkoiria lumihangessa ja joskus sitä näkee rakkautta lumihangessa.

4 kommenttia:

 1. No oi ei <3 Nyt tulee pitkä kommentti, mutta on ihan pakko tämä kirjottaa. Jouduin toukokuussa luopumaan 11-vuotiaasta berninpaimenkoirastani ja se on edelleen tosi kova paikka. Oon sen jälkeen miettiny, etten koskaan enää berniä voisi ottaa. Ainoa jota oon voinu edes harkita on lapinkoira. No nyt olen sitten aina tienvarsilla ihastellut niitä ja meittinyt että uskaltaisiko mennä juttelee ja kyselee rodusta, mutta en ole uskaltanut. Netistä löytyy välillä lapinkoiria mitkä on tosi bernimäisen värisiä ja nyt sitten töissä piti etsiä netistä koira-aiheinen blogi eräälle nuorelle ja tämä oli eka joka tuli vastaan! Ai että. Unohduin itsekin lukemaan ja kattelee kuvia. Mistä kennelistä nämä ihanuudet on? <3 -Teea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiva, että löysit tänne! Yhtään ei haittaa pitkä kommentti, silloin pitää kirjoittaa, kun asiaa on. :) Osanotot rakkaan koiraystävän poismenosta, vaikka aikaa kuluu, niin kyllä se menetys aina edelleen pahalta tuntuu.

   Vanhempaa lapinkoiraani itseasiassa pentuna kerran luultiin berninpaimenkoiran pennuksi, kyselijällä itsellään oli joskus aikoinaan ollut bernejä. Tämä vanhempi (14v) on Tulettaren-kennelin toisesta pentueesta, mutta ilmeisesti hän ei kasvata enää. Nuorempi (10v) on Pippurimuorin-kennelin ensimmäisestä pentueesta ja hän kasvattaa edelleen.

   Rohkeasti vain moikkaamaan lapinkoiranomistajia ja toki täälläkin saa kysellä ja kommentoida, jos siltä tuntuu. :)

   Poista
 2. Taidokkaasti otettuja kuvia ja hyvin olet kuviisi saanut
  tallennettua upeat hetket.
  Voi ihanuus tuo joutsen kuva myös...olisipa jo kesä!
  Mukavia kevättalven hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, koirat onneksi piehtaroivat talvisin tämän tästä, että jos yhdellä kertaa ei ehdi kamera osumaan kohdilleen, niin toisella kertaa sitten. :)

   Viime kesänä mökillämme näkyi joutsenia moneen kertaan, katsotaan, kuinka tulevana kesänä käy ja onko jalkajumppaaja silloinkin paikalla. :D

   Eiköhän se kesä keikkuen tulevi, nautitaan lopputalvesta ja kevään jälkeen kesästä. <3

   Poista

Kiva, kun kävit, ja kiva, jos jätät vielä kommentin jälkeesi - vastailen niihin mielelläni sekä uudemmissa että vanhemmissa teksteissä. :)

Blogitekstisuositus

Milloin siivotaan joulukoristeet pois?

Mikä on oikea aika siivota joulukoristeet pois? Kuinka kauan joulun jälkeen voi joulukoristeita vielä pitää? Saavatko joulukoristeet olla es...