torstai 28. huhtikuuta 2022

Luonnon oma valokuvausstudio

Eräs maaliskuinen talvipäivä mökillä loi taustaltaan aivan kuin studiomaiset olosuhteet koirien kuvaamiseen. Harmillisesti tosin huomasin tämän vasta jälkikäteen kotona kuvia tietokoneella katsellessa. Muutoin olisin räpsinyt kuvia paljon enemmän, heittänyt Pikkubologneselta takin pois kuvaamisen ajaksi ja ottanut siitäkin yksittäiskuvia. Mutta parempi nämäkin kun ei mitään!8 kommenttia:

 1. Kiitos, kun kävit meidän blogissa! Niin harvoin kukaan kommentoi, etten osaa niitä päivittäin seurata, nyt vasta huomasin. Kauniita talvikuvia ja suloiset nappisilmät hienosti poseeraa <3 Iloista vappua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meidän vappu kului iloisissa tunnelmissa agilitykisoissa. :)

   Poista
 2. Onpa sattunut hyvät olosuhteet! Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit tosiaan ja taivas ja maa sekoittuvat toisiinsa tosi hienosti. Usein se onkin niin, että vasta kuvia kotona katsoessa näkee, mitä tuli otettua :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, joskus luulee saaneensa tosi hyviä kuvia, mutta kotona kuvia katsellessa näky onkin toinen, ja joskus sitten näin toisinpäin iloinen yllätys. :)

   Poista

Kiva, kun kävit, ja kiva, jos jätät vielä kommentin jälkeesi - vastailen niihin mielelläni sekä uudemmissa että vanhemmissa teksteissä. :)

Mikäli kommenttilaatikko ei näy, se aukeaa klikkaamalla Lähetä kommentti -tekstiä.

Mitä seuraavaksi luettaisiin?

Mitä kesämökillä voi tehdä talvella?

Mitä kesämökillä tehdään talvella? Alla kuvakavalkadi meidän talvimökkeilyistä.  Kesämökillä syödään eväitä ja syötetään koirille niiden omi...