lauantai 15. kesäkuuta 2024

Miltä näyttää koira agilityputkessa?

Eräänä aurinkoisena kesäpäivänä pihaamme oli ilmestynyt ihanan sininen agilityputki ja siitähän sitä riemua koirille riitti. Kerrankin voi kommentoida johonkin aiheeseen, että ihan putkeen meni!

Paikoillanne - Valmiit - HEP

Agility putki

Täältä tullaan!Näin hienosti odotellaan jonossa omaa vuoroa.

Agility putki

Minäminäminä!

Agility putki

Nämä viime kesäiset kuvat innostuin kaivelemaan Repolaisen blogin värihaasteen sinistä osuutta varten.

Ja vastaus otsikon kysymykseen on tietenkin kuvien ja väriteeman mukaisesti se, että sinisessä agilityputkessa koiratkin näyttävät ihan sinisiltä.

12 kommenttia:

 1. Totta, koiratkin näyttää sinisiltä sinisen putken sisällä.

  VastaaPoista
 2. Heh, mä olen kuvannut omia lapsiani tuollaisessa putkessa. :-D Koiria oli yli 10 vuotta, nyt olen elänyt koiratonta elämää jo vuosia. Ihanalta seikkailulta näyttää teidän koirien elämä, kun pääsevät matkustelemaan kanssanne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, että vuoden päästä itsekin kuvailen lasta samaisessa putkessa, tai en tiedä, pääseekö sinne lapsi yksinään vai juokseeko seassa koiriakin. :D Joo kyllä me haluttiin ehdottomasti ottaa koirat mukaan, tuntuisi ihan oudolta lähteä luontoretkireissulle vain ihmisten kesken ja jättää karvaiset perheenjäsenet kotiin. :)

   Poista
 3. Hih - ja mun asiakkaat juoksee/ryömii vastaavia putkia!!
  Hieno kuvakulma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, että putkille on monenlaisia käyttäjiä. :D

   Poista
 4. Hieno putki ja kokoa riittävästi. Varmasti mahtava leikki tuollainen. Kissatkin juoksevat meillä oman putkensa läpi päivittäin monta kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teillä kissatkin nauttivat. :) Mulla on ollut kaneilla joskus sellainen kissojenputki, mutta kaneille se oli sellainen paikka, minne mentiin olla möllöttämään piiloon - ja järsimään kangasta, se oli muutaman vuoden jälkeen aika kovassa käytössä olleen näköinen sen takia. :D

   Poista
 5. Joskus viime vuosituhannella pidin lapsille satujumppaa. Tuollainen putki oli naperoillekin todellinen hitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä taitaa lapsetkin tosiaan tykätä yhtä paljon kuin koirat. :)

   Poista

Kiva, kun kävit, ja kiva, jos jätät vielä kommentin jälkeesi - vastailen niihin mielelläni sekä uudemmissa että vanhemmissa teksteissä. :)

Mikäli kommenttilaatikko ei näy, se aukeaa klikkaamalla Lähetä kommentti -tekstiä.

Mitä seuraavaksi luettaisiin?

Viisi kivaa kesäretkikohdetta

Mikäli kaikki kesäsuunnitelmanne eivät vielä ole lukkoonlyötyjä, tässä muutama vinkki kivoista kesäretkikohteista Pohjanmaalle, Etelä-Pohjan...